Receptírás, labor, beutaló

Receptírás, labor, beutaló

Receptírás:

Orvos által összeállított therápiás lapjukon szereplő rendszeresen szedett gyógyszereik listáját kérjük postaládánkba bedobni vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkre elküldeni. A beérkezett kéréseket az asszisztens ellenőrzi majd elkészíti receptjeiket. A kéréseket a megnövekedett betegellátás miatt átlagosan 2 munkanap alatt tudjuk teljesíteni. Ezért kérjük, hogy egy héttel a gyógyszer elfogyása előtt szíveskedjenek gondoskodni a következő receptkérésről. 

A szakorvosi javaslatos gyógyszereket csak a javaslat lejártának napjáig tudjuk támogatott áron felírni. A javaslat lejárta után a rendszer automatikusan teljes áron nyomtatja ki a recepteket. Ezért kérjük, hogy szíveskedjenek nyomon követni a javaslat lejártának dátumát és még időben felkeresni az illetékes szakorvost. A kézhez kapott új javaslatot mielőbb juttassa el hozzánk, hogy a rendszerünkbe rögzíthessük, így biztosítva a folyamatos támogatás igénybevételét.

Telefonon nem áll módunkban receptkérést vagy beutaló kérést elfogadni. 

A kész receptekért, amennyiben lehetséges szíveskedjenek rendelési előtt fél órával érkezni. A rendelés megkezdése után az asszisztens 15 percenként kimegy és kiadja a kész recepteket, beutalókat. 

Kopogással kérjük ne zavarja a rendelést és erre ne biztassa betegtársait sem, ha nem akut, életveszélyes helyzet miatt tenné.

 

Beutalók:

Ha a háziorvos szakorvosi konzultációt tart szükségesnek a beteget beutalóval látja el.

Nem szükséges beutaló, csak időpont: urológia, nőgyógyászat, fül-orr-gége, szemészet, bőrgyógyászat, baleseti sebészet.

Igénybe vehető a Flór Ferenc, a Rókus Kórház, valamint a Gödöllői Szakrendelő.

Baleseti sebészet a Flór Ferencben nincs, az Uzsoki Kórházhoz tartozunk.

 

Telefonszámunk: 06 28 501 033

A telefon elsősorban sürgős, akut, vészhelyzet esetére, emiatt házhoz híváshoz illetve időpont foglalásra van. Minden egyéb esetben, ha például telefonon szeretnének tanácsot kérni, kérjük röviden tegyék, mert azzal feltartják a rendelést, elvonják a figyelmünket! 

Telefonos orvosi ellátás nincsen! Ha panasza van, kérjük szíveskedjen rendelési időben személyesen felkeresni a háziorvost.

 

Labor:

Az Egészségházban, valamint a kórházban lehet igénybe venni 7.30 - 9.00-ig. Az Egészségházban, az önkormányzat határozata értelmében csak kistarcsai lakosok vehetik igénybe a labort.

Bejelentkezés szükséges, 10-15 óra között veszi a telefonokat az adminisztrátor 06 28/506-335

Éjfélt követően a vérvételig ne étkezzen, teát, kávét, gyümölcslevet ne igyon, de vizet fogyaszthat!

Vizeletminta vétele előtt alaposan mosakodjon meg, a mintát röviddel a vizelés megkezdését követően vegye (középsugaras vizelet!)

2143 Kistarcsa, Batthyány u. 4/c
06-28/501-033